Miljöträning i verkstad

I går var det dags för miljöträning för Tyson. Denna gång fick Dizza också hänga med, men det var först och främst Tysons kurs.

Det var någon typ av metallverkstad, låg en massa olika metallplåtar, metallbehållare och sånt överallt. Stora otympliga maskiner, borrar osv. Det blev träning i branta trappor i metall, upp och ner. Uppletande var på schemat, så som sök i belyst och mörk sal.

Dizza fick mest gå runt och checka läget och som vanligt inga problem, svansen var upp mest hela tiden. Hon hoppade själv upp på en staplad hög metallplåtar som om hon alltid gör det. Jag satte upp henne på en stor metallbehållare och det var heller inga problem. Hon gick på en pall som satt på en pall som satt på en "manuell" gaffeltruck och som rullade lite fram och tillbaka, upp och ner flera ggr var hon. Vilken tjej!!

Hon fick även ta några steg i trappen, bar henne till 3/4-delar av trappen och sen satte jag ner henne och hon gick upp resten utan problem. Skorna är nästan glömda.....

Hon skötte sig även exemplariskt i bilen, trots en storebror som galer och vaktar bilen. :-) Jag gav dem var sitt grisöra att tugga på i bilen och den enda som ätit upp sin var Dizza, Tysons var hel och orörd.

Kommentarer
Postat av: Helen

"Skorna är nästan glömda...." Ha ha ha:) Men visst är de härliga. Inga rädslor här inte;) Puss på Dizza från syster Maxa


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback