Miljöträning i Trelleborg och cykelträning för storebror

Rätt så nyligen hemkommen från dagens valpkurs som hölls i Trelleborg för lite miljöträning. Kan vara kul, speciellt eftersom vi bor i en by med inte så mkt "hoolabaloo".

Vi började att gå på gågatan en bit för att sedan fortsätta till torget med några marknadsstånd och en del folk. Dizza skötte sig exemplariskt. Vi gick sedan vidare till stadsparken där det finns påfåglar och andra fjäderfän. Väl där pausade vi lite på gräsmattan för lite hångel (för Dizzas del) och kel med valpisarna, ja även lite vatten till de små. Dizza är en riktig pussgurka *fniss*.

Vi gjorde olika saker under promenaden, satt på parkbänk och tittade på pippisarna genom nät. Dizza lät även ett  "moff" komma med svansen rätt upp. Men så fort man kallar på henne bryter hon och kommer glatt. Det blev en del köttbullar och dyl som belöning, kan man ju tillägga, så duktig som hon var!!

Vi testade en trappa, som var lite läskig först, men efter lite betänketid så gick det lysande. Vi avslutade med lite avslappning vid sidan av gågatan, och det var inga problem för någon av valparna. Dizza var trött så ögonen höll på att gå i kors när vi kom till bilen.

Nu ligger vår demonängel som ett vattenpass och nannar sött.

Morgonen började dock med cykeltur för storebror Tyson. Det blev en 5-6 km lång tur, och det gick bra. Han fick ju stanna hemma när vi skulle på stan, så lite skulle han också få göra med matte ensam. När vi kom hem så gick han och la sig på gräsmattan och tittade upp på mig som om han ville säga " det är dags för härlig stretching nu, eller hur matte?!" Han njuter i fulla drag när jag stretchar och masserar honom efter löp eller cykeltur.

I morgon är det dags för tävling igen... Vi håller tummarna! Snälla, ett förstapris så vi kan lämna 1:an. Gillar inte när det är folk som inte har platsliggningen till 100 % och deras hundar ska antingen bråka eller gå fram till andra hundar under tiden. No thank you!


Kommentarer
Postat av: Helen

Vi håller tummar och sporrar för er imorgon! Kram från Helen och puss från Maxa

Postat av: Linda

Kan våra små änglar vara annat än duktiga? :)
Miljöträningen tog även på mig hehe. Både jag och Wille slocknade snabbt som f*n när vi kom hem :)

Kan tillägga att Lucas slutade som BIG 4 i Hässleholm, MED konkurrans i gruppen :) Inte fy skam.

Vi ses på onsdag ja :)

Kramar Linda

2006-09-02 @ 14:36:31
URL: http://www.rottislyan.com
Postat av: Kurskompisen Linda med Wille

Glömde ju skriva innan... att vi självklart håller tummarna för er imorrn :)

2006-09-02 @ 19:08:55
URL: http://www.rottislyan.com
Postat av: Jeanette

Tack, Linda! Ni får hålla tummarna hårt!!

Stort grattis till Lucas framgångar idag, han är ju en stilig kille!

2006-09-02 @ 19:41:52
Postat av: Marina

Jag håller också tummarna jättehårt för er i morgon! Ni får avlägga rapport så fort du vet resultat! Jag hade kört upp och tittat, men nu kommer ju Zeb inte in i bilen med kragen och han är där och nosar så fort man tar av kragen en liten stund. Så vi sitter hemma och biter på naglarna!
Kramar Marina

2006-09-02 @ 21:23:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback