Sökträning, igen

Uppdateringarna haglar inte direkt här inne på sidan just nu.... olika orsaker, bl a min bästa kompis hemifrån på besök och så lite beställningar på söktecken :-) .

Nåväl, vi var iväg i går på sökträning. Finns uppdatering om Tysons del på hans hemsida
www.lifeoftyson.com .

Med Dizza fortsatte vi med rena hitta-övningar och gruppförstärkning på stigen. Igen stack figge 2 ut och sen figge 1. Dizza hade lite svårt att släppa roliga figge 2 för att följa figge 1's väg ut i skogen. Men tillslut insåg hon att det också var spännande att följa och hoppade ut i kopplet och ville iväg efter honom.

Rusning utan dess like i fullt ös ut mot Dennis, numera piercad hihi, för lite hångel och godis! Svansen gick som en propeller och det var skitkul hälsar Dizza.

Dags för figge 2, en liten retning och ut mot nästa hångeloffer. Eva som låg ute som figge hade inte sett Dizzas utveckling till "älska-att-hångla-o-pierca-figgar". Hon hade nämligen lagt sig ner på backen och Dizza fulllkomligt överöste henne med kärlek och hångel! ASG Eva hade svårt att hålla henne på säkerhetsavstånd där hon låg på rygg på backen, sprattlandes med ben och armar. Men det var hur kul som helst tyckte Dizza. Eva är rolig och Dizza brydde sig nästan ingenting om matte på stigen! *ger Eva en applåd* .

Vi körde detta totalt 2 omgångar, och det gick kanonbra! Dizza tycker dock det är svårt att välja figge eller matte om matte kommer ut till figgen, trots att matte är helt neutral. Så det ska vi jobba vidare på.

Matte nöjd över sin malleplutt, som vanligt!!

Vi var egentligen anmälda till Malmö Valp, men beslutade för att hon nog hade roligare på sökträningen istället för inomhus med en massa folk och hundar rusandes överallt med halt golv som underlag. Och det hade vi!!! Dizza hade ändå vunnit stort med sin charm och "looks".

Kommentarer
Postat av: Annie

Härlig läsning för Monstermatte.
sänder glada kramar

Postat av: Linda

Precis som för mig tar det lång tid mellan uppdateringarna :) Men man har väl ett liv utanför datorn... eller? hehe :D

Härligt att er träning går så bra. Det blir start i appellen på Dizzas tio månaders dag ja? :D

Vi ses snart hoppas jag.

Kramar Linda

2006-11-14 @ 08:54:15
URL: http://www.rottislyan.com
Postat av: Elin

Hej hopp.. Vi ska inte tävla i Landskrona det är Josefine med sin mallehane Elis som ska dit :).. Lägre i spår blir först i vår för oss. Men hon är säkert glad för lite publik hehe ;) :D.. Dom tävlar i elitspår och han är bara 2,5 år Elis. Snacka om grymma.. Du och jag skulle ju kunna följas åt i lägre spår i vår *skrattar*.. Fast då blir ju vi ledsna när ni blir uppflyttade med 530 poäng och vi bara blir godkända..
kram på er

2006-11-15 @ 18:09:48
URL: http://eloz.tk
Postat av: Malin

Kul att läsa om er träning!
Ehe... kan det vara vi kanske som du ska göra SBK-skynken till!? Ja, hurra, det är det juh! :D :D
Ett liv utanför datorn? Jo, det har man väl... just därför soim jag sitter vid 2-tiden på nätterna och uppdaterar bloggen! hi hi...
Kramis & Dizza är ursöt som vanligt på framsidebilden! :D

2006-11-15 @ 18:31:40
URL: http://www.rottisivar.com
Postat av: Elin

Aha :).. ja åk och kolla för sjutton :D.. hejja från oxå! Dom är jätteduktiga så jag håller tummarna..

2006-11-15 @ 21:58:36
URL: http://eloz.tk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback