Inte många knop...

har det blivit här i skåne.

Jag har jobbat en del, och efter lägret har jag varit så himla nöjd o vi har lekt lite lydnad i trädgården.

Utanför hundvärlden så har jag hunnit med en tur till Västerås o Stockholm. Först till Västerås för att möta upp hos min bästa vän hemifrån, Katja. Absolut noll hund-människa, skönt ibland. Dagen efter så stack vi till Stockholm efter hon jobbat färdigt. Vårat mål var inställt på konsert med Justin Timberlake.

Och konserten var kanonbra, faktiskt. Hade inte så höga förväntningar, men trodde han skulle ha en bra show med bra gung i. Och mkt riktigt! Han höll på i över 2 timmar. Kände mig dock lite gammal när jag blev irriterad när ngn brutta vid sidan av skrek konstant o väldigt högt i 10 min ungefär in på showen, var väldigt svårt att njuta o höra musiken.. men hon blev trött (thank GOD!!) o slutade med skrikandet. Men den stunden hon skrek orsakade bomullshörsel, på det örat som var närmast henne, dagen efter oxå. Jag hade grym lust att slå ner henne, speciellt när hon efter att ha satt armbågen i sidan på mig, knuffade på mig för att jag bara försökte skydda min revben, även om de är väl inbäddade. Då vände jag mig om o gav henne sisu-blicken. hehe

Nog om den konserten. Dagen efter konserten njöt vi med Katjas dotter på stan med shopping. Hade lovat henne "klackskor"( hon blir 5...) för de jag hade köpt innan i usa för över ett år sen hade gått sönder.... sötnosen. Och dem på dagis, hennes polare, hade faktiskt oxå klackskor o nu hade hon ju inga.... klacken är kanske 2 cm, max, men det är en klack... viktiga grejer.

Det blev en massa handlat, så nu får jag ta o rensa i garderoben o verkligen slänga allt jag inte använder... inget "kan-vara-bra-o-ha-kläder" längre. Skor blev det... hmmmm 3 par av. haha, jag är skogalen.

Idag skulle jag så återgå till hundvärlden för en stund iaf, och träna sök. För en gångs skull var vi i min neighborhood, dvs Malmö o Törringelund. Kunde jag vara med? NOPE. Dizza fick för sig att hosta till igår. Så jag valde att skita i det, tills jag vet vad det är. Tror dock att det inte är kennelhosta men däremot halsinfektion. Hon hostar inget längre o är pigg som få som vanligt.

Så troligast blir det ingen träning denna vecka, för att vara säker på att hon inte smittar. Lite surt eftersom jag sett fram emot träning måndag, tisdag o onsdag för att sen åka till Stockholm för en ny konsert. Shit vilken globetrotter jag blivit. *asg*

På torsdag åker jag till Stockholm o min polare Eva, som jag lärde känna på flygledarutbildningen -96. Vi har bara en sån där kontakt att även om vi inte pratar varje vecka så är det som vi pratade igår när vi väl pratar. Och vi har skitkul när vi hittar på hyss o bus. På fredag ska vi busa på George Michael-konsert. Det ska bli riktigt lajbans och ser fram emot den med höga förväntningar. Flera danska kolleger har sagt att det är den bästa konsert de varit på o att det är ett grymt drag fr start till mål. fun-fun-fun.

Vi hörs!!

J

Kommentarer
Postat av: Elin

Gaaah såna skriktjejer blir man ju alldeles tokig på... varför skrika som besatt? Du skulle armbågat henne ;) hehe... krama om lilla Dizzelizzen från oss så blir hon nog helt hostfri... kramar

2007-06-24 @ 23:09:20
Postat av: Lotta, Mozart, My o Greta + valparna

Drygt!!!!
Krya på sig, hälsa att Tyson håller sig undan syrran.....

Postat av: Linda

Du är ute och far alltid tös hehe :)
Susi-blicken... vad är det?? Väldigt nyfiken hehe. Kanske något man själv kan ha användning av? :)
Kramar Linda

2007-06-26 @ 21:58:52
URL: http://www.rottislyan.com
Postat av: Jeanette

sisu= finsk sisu = finskt "go/jävlar-anamma"
den lilla tjejen hade bara vågat försöka med mig...

2007-06-26 @ 22:08:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback